Här hittar du texter om sådant som jag funderar på men du hittar ingenting om mig privat



torsdag 3 december 2009

Regeringsmakten måste återvinnas av folket

Den moderatledda alliansens skattesänkningar på 70 miljarder säger de ska skapa 70-tusen jobb. Det är ju bara en from förhoppning och även om det skulle bli så så har varje nytt jobb kostat en miljon?!
Om målet verkligen var att skapa jobb så skulle 70-tusen jobb bara vara hälften så dyrt att skapa inom vilken verksamhet som helst om man inte gick omvägen genom fickorna på de redan ekonomiskt starka.

Dessa kapitalets lakejer har naturligtvis inget att vinna på att de arbetslösa allmänt får arbete men desto mer att vinna på att lågbetalda tjänstejobb uppstår så de kan få ökad service, billigare arbetskraft och mer pengar i sina egna fickor.

Nästa år går vi till val då handlar det om att ta tillbaka makten till folket för att skapa förändring som leder till ett tryggare, rättvisare och bättre Sverige.

Jag blir förbannad när man skuldsätter nationen för att stoppa mer pengar i fickorna på de som redan har och låter sjuka och arbetslösa betala kalaset. I bland kan man fundera på om Hinke Berggren inte hade en poäng, men nej det hade han inte men frustrationen finns där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar