Här hittar du texter om sådant som jag funderar på men du hittar ingenting om mig privat



onsdag 21 april 2010

Centerns ledarskribent har tappat greppet

Centerpartistiska SNs ledarskribent Lars Kriss har uppenbarligen helt tappat förmågan att argumentera när han jämför vanliga socaldemokratiska politiker med Kim Jong Il bara för att de låter sitt barn svara på några frågor om moderaterna som hon helt reflexmässigt svarar nej på, filmar det och lägger ut det på Youtube.
Du kan se klippet här

Men det är klart att när han inser att det är så tydligt att borgerligheten totalt havererat att han blir stressad av en ettåring som skämtsamt fås att svara på några frågor så måste man naturligtvis ta till det tunga artileriet.

Det visar på brist på humor hos skribenten, patetisk panik över att någon törs driva med makten och ångest över centerns uppenbara risk att förlora den lilla makt de har i politiken.

I det Sverige där vanliga människor lever är 710 000 inskrivna på arbetsförmedlingen (97 000 fler än förra året), sjuka kastas ut i arbetslöshet och socialbidragstagande och Centerns partiordförande tycker att välbärgade ska få göra skatteavdrag för att andra ska kunna gå ut med deras hund. Det i det land där Centern sitter i regeringen.
Lars Kriss jämför då Katrineholm med Nord Korea och socialdemokratiska politiker med Kim Jong Il?!
Det diktaturer brukar vara kända för, Nord Korea inget undantag, är kraftiga överdrifter och totalt vansinniga prioriteringar. Det är inte utan att jag undrar om jämförelsen med Nord Korea inte passar bättre för ledarskribenten och Centerpartiet...

1 kommentar: